2006-01-31

Betalade in kåravgiften, ett nödvändigt ont för i Malmö finns ju ingen användning för detta tillskillnad från Lund. Blir inget mejeri ikväll, lektion imorgon. Gjorde en bunt Arabarla klistermärken. Danmark verkar ha böjt sig för de islamska hotelserna och som vanligt kommer muslimerna undan med detta. Sverige böjer sig iochförsig friviligt, How low can you go?

2006-01-30



Gamedesign lektionerna börjar visst inte förän på onsdag, då var det ju onödigt att ta bussen ned idag med andra ord. Helgen tillbringades mestadels på Emmaus och det hittades en del byxor och annat man kan ha på sig. Det verkar inte bli något Logcabin på lördag eftersom förköpsbiljetterna var slut, köpte två tidskrifter istället. Hittade en sojadryck med appelsinsmak på hemköp, helt okej, det blir att testa jordgubb nästa gång. Gick in på Myrorna och måste ha fått nån släng av sinnessjukdom eftersom en kortärmad skjorta inhandlades för 150kr, så jäkla dyrt! Nåja, Vinson samlingen måste ju utökas, likaså Ivanhoe.

2006-01-27



Fixade ihop prototypen till tajfon, skulle visst vara en poster med också, ordnade det under lunchrassten. Annars inget meningsfullt idag.
Jovisstja, fick ett brev från frankrike, det var en nedflyttad fotograf med namn göran som hade läst i sydsvenskan om afficherna och vill nu ha en bunt för att sätta upp på väggarna i huset. Det rätta elementet är ju egentligen elskåp men varför inte, lika bra att sända ned de afficher som finns kvar i pappersformat.
Hittade en film med karaktärsskådespelerskan AnnNicole Smith på AG:s, ett givet köp, Stålmannen fick också hänga med (tecknad).

2006-01-25


Jodå, pengar finns och efter utskriftspåfyllning så fungerar skrivaren, Lund nästa med andra ord. Måste nog köpa glass före eftersom lock fattas, några öl från Netto skulle inte heller skada. Orkade inte gå till Netto så det blev Lidl, jäkligt vattniga öl känner jag nu.
Testade Fallafel No1 vid drottningtorget och fick en chock när priset var 20kr, dessutom ingen fefferoni och den starka såsen kunde knappast kallas stark, om den nu överhuvudtaget fanns. "Bäst i Test" knappast.

Inhandlade ett sixpack tvååttor på Lunds malmborgs.Draget började först vid 23 tiden, missade fyra låtar av logcabin, blir att dra till inkonst den fjärde. Stockholmsbandet svängde. Drog i mig fyra öl på stället. Ingen efterfest så det blev att stå i hissen och vänta till första tåget 5:13, tyvärr blev det ingen affichuppsättning, men valentine är ju först 14Feb.

2006-01-24


Skrivarjävlarna krånglar igen. Nu är det burkpantning som gäller, förhoppningsvis kommer det in pengar imorgon annars missas logcabin på smålands.
Undrar vilken tavla det var av Fateme Gosheh som censurerades i SVT. Jaja, de är väl rädda för att bli sprängda i luften.

2006-01-23


Ny vecka och Lidl står kvar.

Bussen var gratis, inte helt fel.

2006-01-20



Going to kopenhagen, men det var fan att biljetten köptes efter uppvaknadet nu missas ju grodor i kyrka. Men förhopningsvis blir det några afficher på kphgs elskåp, de få oräfflade, den här gången, men vädret är lika hårt nu. Före resan lite valutaväxling kanske.
Skrivarjäveln krånglar men köpenhamnståget är inte inställt iallafall. Inte världens bästa röj på kapelvej 44, beror nog på borden, blir mer en kafekänsla men veteölen som säljs där smakar bra, nästan banan och folkölen sveps inne på toaletten där draget är. Blir igenkänd, har tydligen träffats förut på stället. Southpaw har inga plattor att sälja så det blir öl för hela slanten, glider ner för gatan och försöker hitta lämpliga elskåp men det blir mest att hänga i och utanför, blir en del starka och sen så försvinner afficherna någonstans, säkert glömda på seveneleven. Råkar tappa en oöppnad öl som nån bjuder på, får ett helt paket Cecil av någon annan, vem var det som sa danskjävlar för det stämmer ju inte.
Råkar slummra till på tåget men är tydligen i Lund så det är lugnt, vänta nu, Lund kommer ju efter Malmö, typiskt. Hoppar av på nästa station och går tillbaka mot Lund, pågatåget är inställt pågrund av snöstorm, telefonen ringer mitt på öppna fältet, dummpar tapetklistret. Behöver inte gå ända till city eftersom 171 passerar norrafäladen och som tur är så blir det inget tjaffs på bussen, tvivlar på att övergången gäller. Tar 7:an från värnhem, går bra fast övergången har slutat gälla för en timme sen.

2006-01-19

Gick förbi Netto och handlade öl till morgondagen, gömmde dem i barnvagnen som befinner sig på skolan. Lånade kamera och fotade lite elskåp, gick även förbi ett galleri där Peter Wahlbeck ställer ut, samma galleri där det förra gången var stockholmsgraffiti. Whalbecks tavlor var helt okej, och priset låg runt ett studiebidrag. Snart är det valentine så varför inte kombinera hagamannen och alexandra även känd som nätraggaren i en affich, atheeralsuhairy bodde tydligen uppe i Umeå på nittotalet så han hängde säkert med hagamannen, sommaren i city nittonhundranitti


Full storm så det blev buss.

2006-01-18



Lika bra att skaffa månadskort.
Bunkrade upp inför armagedon som aldrig kommer.
Varför detta tjat om att de saudiska kvinnorna inte får se fotboll live, de är nog bara glada, fotboll är ju hur tråkigt och meningslöst som hellst. offentlig stening svänger betydligt hårdare.





och P2 programmet ström svängde också.

2006-01-17




Buss as usual. Börjar bli halvfattig men det kanske kommer in pengar imorgon. Chipsen på lugnets Netto var inte vad de brukar vara på östraförstadsgatan, så jäkla salta & brödet på AG var inte som det är på Willys.

2006-01-16



Buss. Telefonen ringde, råkade komma åt fel knapp, säkert en missad artikel men journalister brukar väl inte ge upp i första taget, det går ju att ringa igen, men det kanske var nån som ville lägga en fatwa, Almuhajernews publicerade ju mitt namn, eller gjorde de det?

Lyxade till det rejält och tog även buss tillbaka.

2006-01-13



Glömde att äta igår så det blev en fallafel utanför biblioteket, sen in och kopiera vk artikeln. Men först så var man ju tvungen att köpa ett sixpack julöl på Netto, det blir att fylla på senare, nu måste Mecka affichen göras klart så att den kommer upp på elskåpen ikväll. Lika bra att knäppa första ölen.
Hann med två vernisage och var tvungen att inhandla två starköl på det ena eftersom Lidl var stängt och Hemköp ligger ju en bit ifrån. Gled in på Lyxicabutiken och pantade burkarna.
Ordkommisionen var inte helt värdelöst, pratade ord kan svänga och med ett sixpack dansk pils under jackan så svängde även scapesonic. Tog slut vid 23.00 så det var bara att glida över till Bodoni där Dipper spelade, fick i mig en del gratisöl och en bunt feta fimpar. Sedan var det dags för affichuppsättning men det var grovt kallt så det blev bara 18st, GöteBorgarn ringde, hann inte svara och det var inte det lättaste att hitta en telefon och säga ring igen. Det blev buss till värmen.

2006-01-12


Ingen buss idag, bättre att sova. Går till biblioteket för afficheringsintervju. Det var tydligen inte jihadimalmö utan almuhajernews som ringde i tisdags och intervjuaren är ett gammalt mods som kände kenta&stoffe. Och som vanligt finns det personer som inte kan läsa med ljud omkring sig så det blir utkörning av nån privatperson. Jaja, går iallafall upp till serieavdelningen och hittar en del intressant, tyvärr, eftersom det redan ligger hur mycket som helst på golvet som måste läsas. Måsste nu fixa mecka affichen, fick ihop ideerna på vandringen nedåt, får se om H5N1 hinns med också.

2006-01-11


Tog bussen idag igen, ett jäkla slöseri med pengar. Finns det pengar kvar till tennissockar från Netto är frågan, lite för kallt att gå barfota i skorna kanske.

Nej inga sockar, chips istället.

2006-01-10


Buss igen. Gjorde klart Gränna, bara att kopiera upp nu. Jihadimalmo ringde från KOOP, det var afficherna som vanligt.

2006-01-09







Tänkte gå men tog ut extra pengar på q8 och tog bussen. Skånskadagbladet ringde angående afficherna, togs en bild senare framför elskåp vid Lidl.

Fredagen var montmarte och Rimheden på KB, blev utslängd efterspelningen men skulle ändå gå till deep, de har ju öppet till 5, det var syntsväng. Vandrade vidare och klockan hade hunnit bli åtta så det blev ett sixpack och cigg på ica supermarket. de tog slut så buss ned till Hemköp och två sixpack till. Hängde med alkopundarna inne på värnhemsstationen. Det blev inget Rave, det blev Beatles på TV istället.

2006-01-05

today is idag



4 Januari. Västerbottenskurirern ringde och väckte igår och idag kan man se resultatet. Ska lägga upp artikeln på hemsidan, måste först skaffa tidningen. Hittade en jacka på Emmaus plus lite annat skräp. Passerade Lidl. Tandborste är det också på tiden att byta. Två fallafel blev dagens föda. Gick in på biblioteket och läste en artikel om graffiti i Capdesign. Drog en automatexpresso. Passagen har utrotat den andra sidan också så jag lägger upp den igen på passagen nu under danpark2. När i helvette ska dom ge sig?

2006-01-02


Sydsvenkan ringde och väckte. JK ska visst kolla på afficherna. Hittade en skjorta och svarta levis (som ska kloras) på Emaus.Köpte biljett till deathcabforcutie på Jukebox, de hade tre kvar. Tog en fallafel på ett annat ställe eftersom det vanliga hade lång kö.

Blev onykter på Nyårsaftonen, inhanlade en karta julebrygd och som tur var ringde Anders annars hade man fått fira Nyår på någon parkbänk. Det var även drag hos A:s granne. Satte upp bojkottafficherna och hittade fyra starköl bakom ett elskåp så det var bara att fortsätta dricka.