2006-12-29


Ikväll blir det förhoppningsvis två Örebroband på Bodoni, Witchcraft & Deadman, såkallad sextisjuttitalpsykedelika (witchcraft låter ju helt okej hör man just nu)http://www.myspace.com/clubbeyondmalmo (fan King Crimson är ju geniala, det har man ju ichförsig hört på platta förut men nu fick man se det med egna ögon).

Men man har en kännsla av att inte bli insläppt av vakterna, har blivit nekad en två tre gånger förut, men då har man iochförsig partat loss på några ställen förut, men vem vet, man kanske är porttad och vad fan gör man då? Krautrock på Amiralsgatan 47 tangopallatsetskällare? nä det är ju ingen livespelning, dra till KB och kolla in a Tribute to LedZeppelin? nä tror inte det.
Men det lär bli Crush iallafall (även fast det inte är nått live), träffar säkert på Linea och då kan man ju passapå att fråga vad fan projektbeskrivning inför nässta termin är, man lär skita i det iallafall och ta poängen på något intressantare, för vem fan orkar skriva en massa sidor akademiska, mer kreativitetsdödande får man leta efter. Kanske göra ett projekt med interaktiva elskåp?

Ja påtalom deep så visst fan var det bra förra fredagen kellesparoll synthade på och KindredSpirit lät fan nässtan som Fields ofthe Nephilim, iallafall sången,kläderna var inte lika dammiga, det blev lätt att inhandla plattor av båda banden. Ja och sen så beffan man sig ju redan på deep så det var bara att digga 80-tals musik till 100% så jävla bra! borde kanske ha varit några fler låtar av Aha, och spelades Nik Kersaw? jafan kändes som om man hadde spandaubalett i öronen hela tiden, eller det var nog Men without Hats, You Can Dance med medeltidsspandex, måsste fan kolla in Kim Wilde på Vega nässta år. Efterfesten hadde man tydligen varit på förut, jofan det kommer man ju ihåg, man kände ju tillochmed igen personerna, iallafall Lion and the Cobra (skinhead o connor) som visade sig vara en föredetta grabb, tror inte att man tjatade om att husdjur är slaveri den här gången, hadde fullt upp med att dricka 2,8dansk och röka princementhol som kostymsyntharn hadde inhandla på någon närbutik, visserligen med min hundring men man fick ju med sig en päroncider 7,0 därifrån som man sa att den drar man senare men den blev dragen hemma lyssnades på Enaka (hon med japanese boy) vinylspelaren fungerar fortfarande. Ja och då var man ju så full att man tänkte göra Lördagen så det var bara att börja gå, hann inte till Lidl så det blev ett sixpack på Hemköp, tror fan att man drog förbi skolan också, jaha dra till KB, visserligen bara nattklubb men vadfan, såg jävligt mörkt ut (klockan var visserligen inte 23:00 ännu) så att ta bussen blev det, satt ett gäng uteliggarAlagare inne på banken så man gled in och språkade, blev tillochmed bjuden på Glögg, Merrymas ungefär. Tog bussen till slut.
På tal om slut så var sissta avsnittet av Buffy vampirslayer på söndagen (ja världen blev räddad, men inte tackvare Buffy utan tackvare Spike (aka William) så han dog plus anya.
Fan så jävla tomt det känns när buffy är slut, dessutom blir det inga Spiderman eller X-men nässta år heller, lika bra att ta livet av sig, nä vänta! man läste ju någonstans att SVT ska börja sända Docktor Who nässta år, så jävla bra! det kanske tillochmed är nygjort? Whatever Dr Who Forever.