2007-01-24

Korrs i taket, eller snarare hakkors i taket, gled in på Systembolaget idag, och det var ju ett tag sen man besökte det stället, kände mig tvungen eftersom det är Revolt64 och WhiteRoseMovement på KB ikväll och första bandet står på scen redan vid 21:00 och kvällslektionen Fascion & Technology slutar 20:00 (hoppas inte det blir mer teknologi än Facism, nä Faschion ska det visst vara). Kan bli lite hettsigt att hälla isig åtta folköl på sån liten tid så då krävs starkare varor för att arbeta upp fyllan på lagom nivå, men det är lugn, har även två folköl från Lidl ståendes.
Hann lagomt till att Revolt64 hadde startat, visserligen har man varit med om lite folk på KB men den här kvällen måsste ha tagit rekord, man fick stå ensam och digga till 64 och borden bakom en satt väll höggst tio perss, det var väl ungefär lika många på golvet när WhiteroseMovement började, men man har sagt det förr och säger det igen, det är inte kvantitet som gäller, det är kvalitet, och kvaliten var det inget fel på. Fick en remastrad singel och visst liten skillnad var det, inhandlade en 64 pinn, tänkte på the Ark och träffade faktigst på en medlem därifrån. Men det var inte på KB, där var det över vid 23.00, lagomt att glida över till Bodoni där Stessosong och BobbyBaby stod för underhållningen, frågade om BobbyBaby hade lirat och det visade sig vara jusst Bobby man frågade, och hon borde ju veta såattsäga. Det var så pass bra så man inhandlade plattor och pinns efteråt. Gled ut för att röka och tyckte vackten slängde onda ögat på en så man drog till 00.53 bussen och bredvid sängen stod ett sixpack dansköl så man hadde sin egen efterfest, förhoppningsvis inte på för högvolym.


Ja i Lördags blev det inget gjort, men fredagen innehöll tillochmed en efterfest vid möllevången, om man nu kan kalla den det, det flödade inte av alkohol såattsäga, har för mig att någon drog en lina från bordet. KB svängde, en hel del folk, även från Umeå har man ett svagt minne av, och man blev bjuden på en öl av ett affichfan, inte helt fel. Men sen så bjöd man ju själv på Deep inträdet till nånn annan med röda byxor, fick visserligen tre smugelöl sedan så kvällen kanske gick jämtupp, men ett CSN bidrag skulle inte sitta helt fel.