2007-05-18


Ja ikväll blir det
Regulations (Umeå), Ditt Fel (Malmö), Bad Reputation (Malmö)
var tvungen att sälja iväg en bunt fantomen och shonenknife för att få råd, stället man sållt på förut var stängt så man trodde det var kört men drog till seriebutken på lilla torg och fick fan ut en femtiolapp, visserligen hadde man lagt ut jävligt mycket mer men nöden har ingen lag, hadde nått pant kvitto från Willys också liggandes på skrivbordet så det blev några öl.

Onsdagen svängde jäkligt fint, kom precis lagomt när österrikarn började, så jäkla genialt! han hadde walkmans och diktafoner som placerades ut på borden så det blev sorundljud såattsäga, fan, dra åt helvette cd:s och hårddiskar, kassetter ska det va! älskar ljudet av luckorna som öppnas och stängs.
Fria konstelatione var om möjligt ännu bättre, men det visste man ju redan att det skulle va, hängde på dem till efterfesst och den gick inte av för hackor, fick nån sprit som smakade, javad? starkt som satan iallafall, kommer inte ihåg när man lämmnade men har förmig att man gick omkring och yrade på bergsgatan som vanligt före bussen, drog på några plattor i rummet och diggade loss före bakfyllan infann sig vid 17 tiden. På måndag svänger det igen på cafe Barbro.