2007-06-13




Ja nu är det onsdag och man måsste dra till Lidl för att panta, har visserligen kvar fem slots öl från Malmborgs i Lund, men ändå.
NäföriHellvette! man hinner ju inte till Lidl före de stänger! Whatewer, får panta på Hemköp istället medandraord. Vad gjorde man i Lund? sommarkurs såklart så att det blir lite CSN pengar, nära att gå från stationen den här gången, sociologiska institutionen, Våra dagars debatter, började med sekkter i måndags, Och sånt älskar man ju, har ju gjort afficher om några. Jonestown, DavidKorech, Marchel Appelwhite, fan lärarn sa något om Gestapos söner också, har aldrig hört talas om, de sprängde tydligen tåg, måsste kollas upp.
La fram åsikten att sekkterna är ju helt ofarliga för samhället om man låter dem vara, det är ju muslimerna som terrorbombar som en vanlig samhällsmedborgare kan råka ut för.
Bortsett från AumShriniko, de Japanska Sarin diggarna, där förövrigt endast 10 personer dog, fan han på virgintech, Hui sui yong, gjorde ett bättre jobb, så kommer man inte på någon sekkt som har varit farlig.
Ja och igår så avhandlades konspirations teorier, med fokus på 911, och det är ju också något som svänger, fan, man började tillochmed tvivla på den vedertagna versionen, hellst när det gäller pentagon störtningen, varför ihellvette göra en U-sväng och flyga så lågt? när total damage hadde fixats med en stördykning uppifrån.

Ikväll blir det Bodoni (förhoppningsvis) där tre sköna band lirar (tre sköna band? låter ju för jävligt flummigt, ja inte banden utan ordet).

http://www.myspace.com/damalionline
http://www.myspace.com/babyblondeandthedowns
http://www.myspace.com/grevecarl