2006-05-09Ont i magen men det går ju att bota med några folköl. Lesbian on Ecstasy spelar på mejeriet så det kan ju bli intressant, men något hetssupande (nytt ord från Metro) lär det inte bli, det är ju tisdag. Finns en del band med liknande namn förövrigt, Chicks on Speed, Gay bikers on Acid (kommer inte på några fler), man kanske skulle starta Nazis on Mushruums, finns för lite psykedeliskt WhitePower i denna värld. Varför inte PedoNazis on Mushruums, då kommer ju barnen in också.
Blev ett 2.8 sixpack i Lund och danskjävlarna kollade inte biljetten, jävla skit kunde ha plankatt. Lesbians tydligen på scen 22 så det blev att hälla 2,8 lite mer. Träffade en shoahgazare på vägen och hamnade i Stadsparken där det satt några som man tydligen träffat förut, Cristian Death så jävla bra. och så vidare. Gled ned till mejeriet och hann med fyra låtar av lesbians, så jävla bra. Tillbaka till stadsparken och lyssna på lite postmortemgabbermadonna, så jävla bra. Köpte en Falcon weis på seveneleven och kom ihåg deras dörr, så jävla bra. Blev inte avslängd i Burlöv fastän biljetten sa detta, så jävla bra. Får man upp afficherna som skulle vara uppe för flera veckor sen? Det skulle vara så jävla bra.
Jodå, afficherna kom upp även fast man blev stoppad av polisen två gånger. Var helt tomt med öl på gatan men blev bjuden på några jointbloss framför hiltonhotel istället. Det nämde man förståss inte för polisen.