2006-10-26


Arab Strap var klart bättre igår på Mejeriet än när man såg dem på KB, köppte tillochmed en tourT-shirt. Försökte komma in på Smålands sen men det var ju lönlöst så det blev tåget, träffade på en nyfrällst som man fick nya testamentet av, han bjöd även på tågresan och sen så blev det öl på lilla torg och när det stängde så gled vi vidare i taxi till Crown, en bög hängde på men han blev kvar i taxin. Första gången man var på Crown och stället svängde ju, stod en hel del ensamma öl där och rökrummets askkoppar var välfyllda så the newbornchristian behövde inte bjuda mer, vettefan vars han försvann, själv stod man och diggade till eurotechno fram till stängningsdags, bussarna hadde börjat gå igen.
Ja idag hittade man ett fallafelställe vid stationen, blir ju nära att glida dit från skolan. Ikväll blir det Hans Appelqvist på inkonst, hoppas det är sittplatser men ett sixpack ska man väl kunna pressa ned.
Blev två dansk på Hemköp och en brahma (eller vad ölen hette) på stället också, de tog 38kr, jävligt dyrt men Appelqvist var jäkligt bra, oturligt nog så var alla sittplatser upptagna så man fick stå upp och suga på ölen.