2006-11-04


Kollade in whuteringheight och circulationscentralen. På height hadde han tecknat på gammalt hederligt skrivarpapper, sånt där med hål i sidorna och hur långt som hellst, fan pappret var tillochmed solblekt i kanterna, ett tecken på att det var orginalpapper. Och hur var teckningarna? ja det enda man kommer ihåg var botecellis venusrise, nu med jeans, har fan gjorts förut, ja och sen så var det en box man tittade in i med ett vinterlandskap typ. Centralens teckningar var med färg och man kommer ihåg ett lamm, måste ha varit Lambi, hushållspapperet med den stora uppsugningsförmågan, och sen såg man två kukar också. Men det coola var orgelpiporna som stod lutade mot väggen, visst, inget särskilt med orgelpipor men det var även en gammal handtork framför, sådana som finns på offentliga toalletter och som går igång när man trycker på den röda knappen, har bara använt dem till att torka håret, om man vill torka händerna är ju toalettpappret bättre, iallafall så när man tryckte på handtorksknappen så började orgelpiporna ljuda, jävligt mäkktigt ljud, skulle lätt funka på en livespelning, iochförsig så skulle det ju räcka med enbart en tre fyra handtorkar som är uppmikkade, de avger ju ett klart skönt ljud, och man slipper släpa med sig orgelpiporna.
Skulle köpa öl på Lidl, men då var det STÄNGT, tydligen röd dag idag, nån jävla kristen högtid somvanligt, varför ihellvette ska vi tvingas böja oss under en gud som aldrig funnits och som aldrig kommer att existera kan man ju fråga sig. Men som tur var så finns ju malmborgs i carolicity så det blev två sixpack slots SATAN! råkade hälla ut en just nu, måste hämta papper och torka upp innan ölen når tangentbrdet
Lyssnar på människor & tro.
Jasådärja, koppade upp några flyers, slut på A3 men använde mig av baksidan på panoras afficher för kvällens Bukowskikväll, jajävlar, man borde dra dit, de visar filmen Factotum 19:30 men det är ju inte så skönt att sitta där pissnödig, folkölen måsste ju ut då&då, enochenhalvtimme kvar så man får se, men det lutar åt att dricka bärss fram till youlatengo på¨KB, Elope förband har nog sett dem i Karlstad, har iallafall en platta med dem liggandes där.
Fan, man har ingen jolatengo platta, kanske blir en ikväll. Blir nog också en Guinnes. Men vad fan blir det efter 23:00? blir man kvar när nattklubben startar? Gud vet.
Nix, det blev en miniefterfest vid Värnhem med Scrapes of Tape närvarande. Drog en Prippsblå sommaröl, den med limesmak, sen så stod det ju whisky på bordet så.