2007-01-13


Blev inget Raymond und Maria igår, man fick inte i sig några folköl före tröttheten satte in. Tänkte dra till Köpenhamn ikväll och se Tiger Baby på Rust, kollade deras sida (både rust och tigerbaby) men inte fan stod det något om nånn spelning där inte, inget annat intressant heller i Kphg och här i Malmö är väl bara http://www.myspace.com/yourlittledragon
som kan va något att kolla in. Tänkte lägga ned kvällen och läsa Lords of chaos, the bloody rise of the satanic metal underground men det blev att öppna en öl istället så Inkonst lär få besök av mig ikväll (och om man inte är allt för darrig imorgon så måsste ju its a mans world affichen upp)

Va i hellvete! man var tvungen att gå med att blogger förändrades och de jävlarna påstår att sidan skulle bli bättre, jaha, förklara då varför det inte bir en länk när man skriver in adressen. och läggai in länkknappen funkar ju inte alls, Och hur i hellvette ändrar man typsnitt? fyfan vad jag hatar alla dessa uppdateringar som påstås göra saker bättre när det egentligen bara blir hundra gånger sämmre.
Paint var tillexempel perfeckt på Windows 95 men blev helt oanvändbar på windows 98, de hadde plockat bort att man kunde förstora med markera, dra och släpp och istället är man tvungen att skriva in ett värde, menförihellvetes jävla satans skit! då ser man ju inte hur slutresultatet blir! Allt var fan bättre förr.