2007-06-13


Ja man hann ju inte den 6:e, var ju tvungen att dra till Sweden och självklart har man med sig tvåsixpack i en Lidlpåse. Från Kristianstad till Sölvesborg var det ju overkommlig, 48kr, men de jävlarna skulla ha 40kr från sölves till sweden! vansinne! det är ju bara 1mil, tyvärr var 1mil för långt för att gå, och det visade sig på fredag, orkade inte gå till sölves Netto för att inhandla mera öl så man drog hem, tog fan en buss direckt till kristinsstad och det gick bara på 59kr, borde man ju ha vetat på onsdagen.
Iallafall så fick man kännslan av grov kommersialism, en massa stånd som sålde krimskrams, visserligen är det ju sådant på stora festivaler men man har ju bara varit på små på ett bra tag så. Men det överjävliga var ju att de skulle ha 280kr för att man skulle komma in på campingen, så jävla sinnessjukt! campingen ska ju ingå i armbandspriset, har visserligen varit med om detta på Quart också men där smet man in på campingen och det blev även gjort här i Swedenrock.
Annars så var det trevligt och påståendet att det bara skulle vara 40-åriga hårdrocksgubbar i publiken var då inget man själv märkte av, träffade på hur många underåriga som hellst.
Ja på onsdagen såg man iallafall australian pinkfloyd, sen supa på campingen för att sen på torsdagen kolla in MeatLoaf och DimmuBorgir, hann fan bara med tre låtar med köttfärslimpan och en av dem var en cover som även Sisters gjort. Ja man råkade höra Heaven & Hell också. Fan, man såg, eller såg, det var inte mycket av det, var ju en jävla massa publik, tur det fanns biggscreens, meatloaf hadde kavaj på sig.
Satt och tiggde öl och cigg på slutet för att till sisst lägga sig på gräsmattan och vila.
Hadde inte Netto varit en mil bort hadde man inhandlatt folköl och även upplevt fredagen, men nu så drog man hem, satan man missade ju 2 dagar, varför ska Malmö vara så nära, hadde man bott kvar i Umeå så hadde man ju varit tvungen att vara kvar till the bitter end. jaja, ingen ide att gråta över spild mjöd, men hadde det varit bättre musik kvar, typ postrockelectronica så hadde man stannat.
Jafan, man träffade på en medlem i Venus Outback också, så jäkla coolt.