2007-11-01

www.myspace.com/komonkomon lirar på besök så det blir öl i Lund igen.

Fan vad lena i smaken slotspilsnern är, undrar om det börjar prick 21:00, då är det ju daggs att gå

Nä det började inte 21:00, det började inte enns 21:30 så man drog en runda runt kvarteret och hällde isig den sissta folkölen, och inte fan hadde det startat då så man tiggde en LM blå av friakonstelationen, thehardworkingman, och drog en elva bloss och släckte av, men tännde på den igen, det är ju ändå fimparna som smakar bässt.


Inhandlade en veteöl och snackade norrlandsmaraton via lund, typ inlanddet, kågedalen suger ju, tackavetman Göteborg. (hittade fan en gbgorg edition av City på örsundståget på vägen från lund)
Jodå, komoden var ricktigt trevligt, svängde loss rejällt de sissta låtarna med lite 80-talsdepp trummmaskiner, hanns med en homage till slagsmålsklubben också, ellersåvardetbaravadmaninbilladesig, de lirar ju på deebaser.

Fan! påtal om gbörg så spelar tydligen PistolDisco på söndag plus mera på (fan nu har man använnt på lite för nära förra på och det ser ju inte bra ut) javarsvardetnu, inte rundgång iallafall utan konnstenn nedanför, fick reda pådet av hon som brukar dra till Karlstad tydligen, om man inte missminner sig.
Fan vad automatkaffet smakar bra.

Linköping? där har man bara varit en gång (skyllten), därimot Norrköping, jävla skummt eftersom ColdMeatIndustri är Linköpingbaserat men tydligen föredrar banden att lira i Norr, fan, låg inte Bennofestivalen dessutom utanför, har visserligen aldrig besökt fyllecellen där, det gjorde man ju i Linköping dagen före skyllten, fan vetvarför man var endagföre spelningen, jovisstfan, umeåklippans kommpiss bodde judär (hansom bjöd på receptbellagda piller så att man vaknade upp på umeåakuten efter ett tungt fall mot gatan) så man hadde väll tänkt partaloss med denjäveln, men denjäveln skulle dra till farmor så man fick fredagsroasigsjälv ihottellrummet och dra på nått svennsonsställe senn (före fyllecellen), var fan bakfull dagen efter men de sållde ju 3.5:or på lirställett (vafan det nu hjällpte), drog fan till Jönköping sedan, eller var det före?, näfan man drog ju till stockholm för lite mera industriall music, måsste fan dit den 9:onde igen, har man råd med det?