2008-02-01


Första gången man besöker en mataffär så tidigt på morgonen (utan att köpa folköl), hur kommer det sig? jo man skrev in sig på arbetssoccentralen (eller nått) på kirseberg och man ska vara där klockan 8 på morgonen varje onsdag och fredag vilket är kravet för att möjligtvis få socialbidrag (tills man fixat ett jobb) så det var lika bra att ta rundan förbi Willys.


LykkeLi var på folk&rock men lirade tydligen bara i 10minuter så man missade det men en platta blev det förståss, Lykke stod kvar och signerade och man själv var nog sisst, hon frågade om det skulle va något mer än namnet så man svarade nej, fan också, ångrade mig på vägen till Lidl, skulle bett henne skriva Heil Hitler eller åtminnstone 1488, jaja, det lär ju komma fler tillfällen.


Fanvet om man hinner till Cirkulationscentralen, måsste ju vara på ystadsvägen22A klockan 20 då Bad Amputation och The Static ska spela på konsthögskolans invigningsexibition, dessutom glömmde man de nya flyerna så det måsste fixass nått gammalt.

Ja sen så blir det Audionom på inkonst


Kanske kommer det nått fylleinlägg som vanligt imorgon lördag typ som förra, det var iallafall tur man drog till ystadsvägen efter rundgång så man fick gratis corrona, nu fattar man varför utställningen bara var fredag lördag, shysst ide att återskapa Stonetemplepilots rider, men man trodde ju att de drack starkare saker, men det kanske skulle ta bort smaken av jordnötssmöret. Minneralvattnet passar ju ypperligt dagen efter och det var nog bara det som var kvar på lördagen av det drickbara.

Min egna rider skulle iallafall vara en karta folköl 2,8%, två olika märken av mentholcigg och tre burkar vita bönor.