2008-05-15Ja det kan ju bli intressant, frågan är om man ska glida över till Bodoni sedan där Öresundspacecolective kommer att spacerocka, sett dem förut i Köpenhamn, kommer inte ihåg var, och det svängde nått så grymmt, innhandlade såklart en platta, jaja, manfårse, måsste ju vara på AUC klockan 09:00 imorgon.


Även personalen verkar vara sopor på sopstationen, ett par skor kan väll knappast kallas porslin, eller?

Ja de var inte gjorda för Malmögångmaraton, kändes lite ömmt om fötterna den sissta milen, tacka vet man Svenska försvarets klassiska, och nej det är inte samma som man hadde i Sollefteå (det var ju förfan 43or årgång 1988).

På Krets tänjde de på tiden så klockan var 23 när det sissta klingade ut i natten för att frällsa nya själar så man missade Östersundsspacecolektive, vid 23 på bodonis torsdagar tar ju Reagan vid, eller är det Reggie, Raggie, Raggare? fanvet.
Menförhellvette, man kan fortfarande inte vara på två ställen sammtidigt och på personkrets började det lite soffthårtelectroniskt för att gå över i Cranessångsofft, vackert, borde frågat om det fanns platta, ja och man hann ju med att svepa lite folköl, röka JinLing och fråga efter snökula i pauserna, var även storbesök från Norrköping, fan längesenn man var där och industriade loss, kanske daggs att besöka norra Sverige, ja man tar sig ju till Hässleholm iallafall i slutet av Maj.
Whatewer, senn bjöds det på filmisktljud som svängde för att somsagt sluta i HareCriSStnafromHell, fint som snus med andra ord, men snus smakar visserligen skit, fint som nyponsoppa spettsatt med hembränt kan man säga.

Jaha, blir att leta rekvisita imorgon och filma på lördag, inget nonnstopp ölande medandraord, borde fan se Institutets sissta senn, är ju världensundergång och då kan man ju iochförsig ta en tre, fyra folköl.

Jusstja, blev även intervjuad för ett skolarbete på C4 och vad fan, av PK-media är man ju bojjkottad, vilket bara ska ses som en seger.