2008-07-11


Jodå, Helsingborg blev det igår, tog en sightseeingrunda och drack upp Odin2,8 före, lika bra att inhandla ölen i Malmö, och det första som händer är att nånn man i yngremedelåldern börjar klaga när man sätter upp ett klisstermärke, jaha tänkte man, är det så Helsingborg är men som tur var så var det inte det för inne på Tivoli svängde det, tänkte försst dra efter förbandet (som var kort men intensivt, bra med andra ord) eftersom tåget gick 0.27 och nässta vid 05.00 men efter en runda med bjudna öl och trevliga helsinborgare så beslutade man att stanna och se Kleerup, vilket ju var en jävla tur för det svängde som fan utan att bli funk, och bjöd på öl från scenen gjorde han också, det är så det ska vara.
Hängde kvar på stället och hittade en flaska rosevin på bardisken som man hällde upp i två ölglas och bjöd grabben bredvid. Hann inte ta så många klunkar innan vakten kom men han var mer intresserad av vad man hadde i påsen och där var det ju bara en bunt afficher och outblandat tapetklister, de kände på pulverpåsen men vem fan går omkring med fem deciliter knark i en smutsig tågpåse, det var lungt så man gick till fontänen och blandade, blev jävligt tunt men det fässte ändå, var tvungen att gå omkring med 2liters GB lådan med lim och penssel i handen eftersom man tappat ena påsen, men det var ju nässtan bättre eftersom man slapp få klisster på kavaj ärmen.

Gick till söder där det var jävligt dött, tydligen i City det svänger, där man ju också var, de (iallafall en) gillade pandark koncepptet (kristenblackmetall utan musik) var dåligt med halva öl på vägen så det fick bli peppsi istället.
Ja limmet tog slut lagom vid fem tiden, hoppas afficherna sitter kvar och inte regnade bort, kanske ska dra till Helsingborg nässta torsdag och kolla, kan ju se Kocky samtidigt.

Och ikväll? ja man kanske orkar dra till farihatten där Rundgång firar 4-års jubileum (fan det gör man ju själv också) med Ahrm och Maedsdomino eller så får det bli en chipspåse framför Teven och Ring2.