2008-08-07


Limmat ihop bågen med PL400 men det sitter inte bra, jävla brud i emmaboda att sno glasögon, måsste ha varit från Falköping, där har man ju blivit avsnodd förut.

Var tvungen att gå förbi Lidl på östergatan och kolla, ochjomenvisst, även de har slutat med BurgenPils, restinpeace, men det nya märket har snyggare design så det är ingen fara på taket.

Kanske drar till Helsingborg och kollar in Loveables och Kocky, då kan man ju även kolla om afficherna sen förra gången sitter kvar.
Jaha, det var ju typiskt, var jusst inne på Tivolis hemsida och ser att kvällen är inställd, fan, man var ju sugen att vara onyckter i Helsingborg, jaja, blir att klippa och klisstra istället så kanske en ny affich ser dagens ljus nässta vecka.Kupan har flyttat från Köpenhamnsvägen till Värnhem, bredvid sexbutiken, så man gick in och kollade läget och hittade en blå vinsonskjorta (i perfekkt storlek) plus två slippsar, såg även en ouppackad custerskjorta men priset låg på 75kr, fanvet om det är värt, men storleken var perfekkt, detvillsäga 37.