2009-11-06


Tänkte vafan lika bra att köpa Lyle&Scotten men då var den borta, fick trösta mig med en Hestra toppluva, vad nu Hestra är.


Varit en skjutning inne på en armebas i Texas så man kände sig manad att köpa Expressen, kanske blir en affisch av det hela.
NadalMalikHasan ville väll inte skjuta sina muslimska bröder i Irak men då ska man ju inte ta värvning i USA:s arme, hur fan tänkte han egentligen.
Eller då var han smart, killing from inside så att säga.

Sounds Like Violence på KB passar ju bra men först lite Motvikt på Makeriet.


Jofan, det svängde deppro senn blev man kvar tills stängning.
Klev ombord på Lundbussen utanför, tänkte antagligen hoppa av vid Sydsvenskan men satt och snackade istället och hamnade i Lund.
Och i Lund hamnade man i Fyllecell så nu kan också den prickas in på Sverigekartan.
Borde ge ut en michelinliknande guide över Sveriges fylleceller med betyg, visserligen brukar den enda förtäring som erbjuds vara vatten men bemötande och bekvämlighet brukar variera, sedan är ju läget viktigt också, ska ju ligga centralt och nära en butik med öl och cigg för högsta betyg.Ja det var ju ingen festival så man tappade fart och la ned lördagskvällen.
Visst fan, tog ju Ö-tåget från Lund utan biljett, de brukar ju ändå aldrig hinna kolla men typiskt nog gjorde de det så man fick en böteslapp, den hamnar nog i pappersåtervinningen.