2012-09-12

Fyra grabbar gruppvåldtar en 14-årig flicka på Rosengård och antirasistvänstern håller tyst. En SD:are utrycker på en blogg sin avsky över gruppvåldtäkten och tycker att förövarna skall kastreras och utvisas. Då vaknar plötsligt vänstern vid liv och utrycker sin avsky över SD. Inga som helst avståndstagande från gruppvåldtäkten hörs från mobben som ifrågasätter om förövarna verkligen är invandrare. De kanske inte vet vilka som bor på Rosengård där gruppvåldtäkten skedde? Eller tror de att Svenskar från Vellinge åker in till Malmö för att gruppvåldta? Kan de överhuvudtaget nämna ett enda fall av gruppvåldtäkt där Svenskar varit förövare? Och då menar jag i modern tid och inte på 1600-talet. Vi måste tänka på baaaarnen syns också i vänsterns twitterflöde men de menar inte den 14-åriga våldtagna flickan, nej sympatiyttringarna är helt tillägnad förövarna som sägs vara runt 15 år. Ja stackars små buspojkar men är man vuxen nog att gruppvåldta är man vuxen nog att bli kastrerad också.

Man fick användning av den gula säcken med årsredovisningarna iallafall, nu måste bara lämpligt lim med bra pris införskaffas. Trälim kanske.
Bra pris på 6-pack vegburgare så 7 mordfria dagar i veckan är inga problem.
Negerslavningen i Hovrätten imorgon börjar kl 09:00 men det blir bara en upprepning av tingsrätten eftersom de kör med inspelning nuförtiden.