2016-09-20

Var hos advokaten idag och fick förundersökningen på 120 sidor så det har man inte hunnit scanna in men lägger upp några godbitar tillsvidare. Vilka bilder det gäller kan man se på Balletmagnefique, TerroristWelcome är avförd från utredningen, de kunde tydligen inte få till något upphetsande av den affischen.

Vi börjar med Stockholmsyndrome där Adam Tensta är med och brottsrubriceringen är Ofredande mot man över 18. Adam minns fel angående pixlingen av JC-reklamen, jag uttalade inget om svenska tjejer o negrer vilket går att läsa i Nya Tider. Jag visste dessutom inte vem Adam Tensta var när pixlingen genomfördes, såg honom live först på Siestafestivalen året efter och pixlade även de andra negrerna i reklamen.

Och Momodou vansinnet fortsätter med ännu ett ofredande mot man över 18 för att jag la upp ett printscrenat twitterinlägg som visar att Jallow inte kan känna sig så kränkt av Negerslavaffischen eftersom han reser runt och visar upp den på konferenser som en sann upphovsrättsförbrytare.

Nu är brottsrubriceringen ofredande mot grupp för att jag la upp en artikel tagen från det danska filmmagasinet EKKO där HangonAfroFobian finns med.

Ja här borde ju Polisen åtalas för ofredande av Yusupha eftersom det är de som plockar fram bilden och visar honom.

Och varför stormar polis in och beslagtar en dator som inte ens är min, affischerna innehåller inte barnporr (männen är ju över 18) så de är lagliga att inneha.

Ja jäklar vilken fars utan skratt, förhoppningsvis blir rättegången roligare.