2007-04-27


Åfan, läste i Metro att Dinosarie Jr ska spela på Emmabodafestivalen, satan då måsste man ju dit, lika bra att inhandla billjet medans det finns pengar sen så får man väll liffta i Juli. Visserligen var det ju några år sen man lyssnade på D Jr, typ 17år sen, men man lyckades aldrig se dem live (kommer säkert att missa det hela i Emmaboda också om man tar sig dit) men som Ulf Lundell har sagt, även en missad spelning är en spelning, eller var det en inställd.

Ja man lär ju inte komma in på ÖstraGrevie den här gången heller men lika bra att söka och som vanligt är man ute i sissta sekunden, blir att hettsa ihop arbetsproverna, helt enkelt gå på ren kännsla (inte ren sprit och absolut inte renskav) vette fan vad de vill ha igentligen

Ikväll blir det LOGH på Inkonst, sittandes dessutom, passar ju ypperligt, satt även och såg dem i Karlstad för några år sen när man bodde där, kommer fan inte ihåg vad skolan/ungdomsgården hette där de spelade då men det var skönt, tror fan att man tillochmed var nyckter!
Sen så spelar LoveKevins och MoonBabies ståendes i samma byggnad. Har man sett Moonbabies förut eller har man bara lyssnat på CD:n? gud vet.
Ja och antagligen blir det att glida över till Deep sedan där Neostalgicka bjuder på 80 och 00-tals synth, inget live dock.

Sheisse! imorgon krockar Pere Ubu på KB med inspacebetween där KAMMARELEKTRONIKEN från Stkhlm befinner sig, vad fan ska man välja? Har aldrig hört Pere Ubu, bara hört talas om dem, ett band som hållt på ett tag, och hittar fan dem inte på nätet heller, jo typ en låt som spelades i 30sekunder och det lät ju intressant.
Men Kammarelektroniken låter ju lite intressantare, namnet alltså, har varken hört talas om eller hur det låter men källaren på Tangopallatset känns mer underground än KB.
Jaja, den sorgen den folkölen.


Och på Måndag fyller kungen XVI 61 och Adolf inte visat sig offentligt på 62år