2007-04-05


Satan vad man blir irriterad! den här jävla datorn har ingen photoshop heller så då fick man använda sig av officepicturemanager, och det var fan det jävligaste man varit med om! så jävla värdelöst och onödigt krångligt för att kunna gör så lite.
Måsste fan leta upp photoshop om påskbilden ska upp på affichsidan, javisst, man var och limmade lite igårkväll, måsste ju prottestera mot ägghellvettet nu i påsktider.

Ikväll blir det LADYTRON på inkonst, bandet som ställde in för fem år sen på KB och då hadde man åkt från Tidaholm, det var en tisdag och tåget gick dagen efter, man visste inte ett skit om Malmö (men tvivlar på att det fanns någon annan spelning någonstans) så det blev att köpa ett sixpack på Hemköp vid triangeln och sitta på stationen tills man blev utslängd vid 23.00, träffade en tjej där iallafall som också väntade på något tåg så man hadde iallafall sällskap på Stippes (burgarbaren som stänger sex på morgonen och ett klassiskt tillhåll för hemlösa).
Det var andra gången man var med om inställd konsert i Malmö och första gången flög man ju från Umeå, tog färjän över till Kphgn då och letade efter cristiania, det var på den tiden man tyckte brass svängde, men man hadde ju ingen jäkla ide vars det låg så det blev bara en vandring hit och dit, inget brass med andra ord.
Före färjän tillbaka gick man in på en offentlig toalett och pissade, när man kom ut stod danska polisen som ville att man skulle ta av sig skorna, de tyckte man varit för länge på WC och misstänkte tungt drog innehav, ha ha, tji fick dom.

Göteborgsförbandet verkar svänga jäkligt bra också, första låten är ju total deppro.
http://www.myspace.com/samurajcitiesså

JÄVLA SATANS (ocksåvidare)! KOM JUST PÅ ATT DET ÄR TORSDAG OCH DÅ ÄR DET DR WHO! Det börjar ju om tio minuter och man har glömmt att ladda videon för att spela in, tvivlar på att man kan kolla på SVT direkt på datorn och det vette fan om det finns någon TV här i skolan som tar in omvärlden. Det blir tydligen att missa det här avsnittet, GOD DAMMIT!

Ja själv klart blev det en klassiker