2008-01-07


Kunde inte logga in i Lördags så man nådde inte nätet, fick dricka ölen framför paint före man gled över till Slaghthuset där Nöjesguidpartyt gick av stapeln. Första gången man besökte slaghthuset (i malmö villsäga, umeås slakthus känner man ju utan och innan) men så blodigt var det inte, tog ett bra tag innan man hittade därinne visserligen men lyckades iallafall pricka in synthbandet med det franskklingande namnet, de hadde ingen platta klar så man får nöja sig med myspace tillsvidare, men man kommer ju inte på namnet förfan, hur ska man då hitta dem på myspace? har aldrig förstått franska, Tyska ska det va.
Hästpojken svängde bra också, det blev en ricktig fin Göteborgskänsla i lokalen.
Ingen visste var och när surfarna MaedsDomino uppenbarades så det missade man tyvärr.
Jäklar vilket stort rökrumm huset hadde, där stod man en heldel och snackade skit, annars var det väll som vanligt att man kände igen hälften av alla som kände igen en själv, men hälften är iallafall en klar förbättring.
Fick en ölkupong så det blev en öl och sen när stället stängde vid 03:00 så var det bara att rennsa vid väggarna och borden före man gled ut för att ta sig till Moinjuogatans lördagsröjj (mission, aliansa eller vad den såkallade svartklubben kallar sig) som brukar vara fram till 06:00, träffade på nånn grabb på vägen dit så man gick och snackade afficherna och hann typ vara en kvarrt på stället innan de stängde, tog bussen

Besökte Willys igår när man nycktratt till