2008-01-16


Tänkte inte gå på Fredrik, lektion imorgon och har ett svagt minne att sett dem förut, men fick reda på att de börjar redan vid 20:30 och då räcker det ju med tre folköl, blir att besöka Lidl igen med andra ord före man går till bragegatan, en fin bit, typ andra sidan.


Ja det blev fyra folköl som synes, det började inte förän vid 21:00 så då hann man gå en runda och svepa den sissta. Kände igen det hela när det började, iallafall att det var fiol, banjo, dragspel och liksförrbannat inte lät som Rednex, bra med andra ord. Inhandlade inte någon platta, fick veta att den inte var lika postrockig som spelningen (som inte heller var grov postrock), dessutom hadde man bara 78:50kr i fickan, men en pinn fick man gratis och det är ju aldrig helt fel, passar ypperligt på den marinblå plyschkavajen made in Finland av märket Turo.

Hann lagomt se Ekdal där TitoBeltran in Ystad togs upp, borde nässtan dra dit och sätta upp den man gjorde förra gången han var på gång, ja och på slutet sades institutets planerade studiecirklar innehållandes poledancing och praktisk självskadekurs vara en dålig ide, tycker själv att det låter som en god ide.