2006-08-30


Hellvette! man har haft hela sommaren på sig att kompletera för att få de poäng som behövs, för utan poäng inget CSN. men inte fan har man gjort det och ikväll känner man mer för att dra till grängesbergsgatan 14 och kolla in makedonisk hardcorepunkspelning.
F.P.O (snabb politisk hardcore/thrash), This Home Is Prepared (anarcho hcpunk i stil medNausea/Detestation), och från venezuela/barcelona: Sicario (crust/metal)
Det blir nog parkbänken framöver, tur att Skånevintern är mild.
Hadde hellst dragit till Köpenhamn ikväll och kollat in SuicideBunnies, jävligt bra Kphgoth har man hört, men de spelar förhoppningsvis fler gånger.
La upp lite fler elskåps bilder på elskåp igår, hann med det innan bussen gick, orkade inte gå, regnet var för kraftigt. Fick iallafall se Gladiators och Amazons på femman före Buffy började.

Det här avsnittet var viktigt för här får man för förstagången göra bekantskap med den äldsta ondskan, den som fanns före allt annat.
Den återvänder i senare avsnitt i form av Glory och är det som bekämmpas på slutet, vette fan hur det gick eftersom femman började om från början innan sissta avsnittet, för man kan för ihellvette inte missat det, eller? Fick tillochmed tårar i ögonen i detta avsnitt, på slutet står Angel och väntar på solen, Buffy faller igråt,Angel med, jäkligt kännslosammt, true men omöjlig Love såattsäga. Det hela löser sig med att det börjar snöa,alltså solen går inte upp, det var ju jul visserligen och snö har man ju sett en heldel av uppe i Umeå men i Sunnydale är det för första gången, kanske därför det heter sunnydale, lite som Karlstad, solens stad, när man tänker efter, men där såg man inte till några vampyrer, fick nöja mig med Naziskins tillhörandes SvenskaMotståndsrörelsen, men det är ju inte fyskamm.

Fan, gick ut och rökte nyss bakom skolan och då kom det en zigenarkärring ut från en bil och försökte prakka på mig några ringar och nått annat krimskrams, påstod att hon hadde stulit skiten och att det var 18karat, "only threehundred", om man haft trehundra spänn på sig så inte i helvette hade man köpt några guldringar, för stora för fingrarna var de också, glappade tillochmed på tummen. Har inte mycket över för zigenare efter att de snodde mitt tält i Hultsfred 1990 medans man var och borstade tänderna på söndagen, ja man hadde med sig tandborste och tillochmed ombyteskläder på festivalerna på den tiden, nu nöjer man sig med två sixpack folköl, sissta gången man överhuvudtaget tog med ett tält var på Dalarocken 1996. Att tältet blev snott sket man ju i men det låg blandannat en Madonna like a virgin T-shirt där också inköppt i London 1988, fan sen såg man ju en Death in June T-shirt ,Brown Book, men då hadde man ju bränt stålarna på Maddona shirten.