2006-08-25


Kollade in en paneldebatt med titeln populism och främlingsmisstro:Sverige i Europa och som vanligt så ansågs SverigeDemokraterna vara själva problemet utan att överhuvudtaget nämna upphovet till SD, det är som att slå ihjäl budbäraren om man får dåliga nyheter.
Blir att se Roland Cedemark idag, har tillochmed ägt en tolv stycken vinylplattor med honom, de kom från ett dödsbo vi städade ut och de var kvarlämnade, kan förstå varför, riktigt värdelös dragspelsmusik men man måste kolla in honom live iallafall, kanske fixa en autograf tillochmed. Sen så kanske man ska kasta ett öga på Paradise Lost.
Jodå, Cedemark var bättre live än på platta och publiken var till övervägande del gråhåriga. Var mest utanför spelningsområdet, det var ju där ölen fanns, en hel del danskar också, men man såg åtminstone ParadiseLost. Sprang iväg till Manegen och såg de instängda syrsorna också, electronica så att säga. Tog bussen vid sjutiden, (vad gjorde man fram till dess?) så det blev inget tvådagarsrace.

Och när det gäller stavning så tillför felstavningar bara en ytterligare dimension, det ser snyggare ut med hadde än med hade helt enkelt, och dubbel s ska man ju använda så ofta som möjligt.