2007-05-08



Ja och inte i fan hadde man tänkt dra till Debadser och kolla in Soviac och Electrocute, har ju fullt sjå med östragrevies arbetsprover, tänkte lämmna in dem idag men det hanns ju inte så det är ju tur det finns en morgondag, men då har man ju fan querlektion också, får dra till greven på lunchen.
Iallafall så blev man sugen att kolla in det hela efter några lyssningar på myspace, soviac svängde finast, och det är bara lite text kvar så man drog till Lidl för åtminnstone ett sixpack före, ja det ser ju helt jävla annorlunda ut, scenen är blandannat på motsattasidan, bortsett från att det är helt nybyggt, kännde tillockmed luckten av spånskiva, jäkla god lukt faktist, men en av banden sa att det lucktade nymålat, vilken färg har de då sniffat?
Live så dög det fint för att vara en tisdag och enbart 7folk innanför vässten, inte fan har man någon vässt på sig, ser mer ut som någon jävla slummare, men med slipps! såvadfan.


Drog en runda och fotade lite street före, har kommit upp en skalbagge tydligen.
Ja och man träffade på en Formanova som sa att man skulle stå på gässtlisstan, likamed fritt inträdde i Fredericia! inte helt fel! är tydligen nått förshitt den 26 i Kphgn, lika bra att dra dit, Siestas band var inte mycket att hänga i granen, har ju redan sett 80% och Mission, hur länge sedan var det? 17år?