2007-05-16


Satte upp en bunt Scandic affischer igår, tog den vanliga rundan, centralen och södergatan upp, vek visserligen av vid spångatan redan eftersom både limm och affischer var på upphällningen, vidare bergsgatan/amiralsgatan ned och slutigen kalendegatan tillbaka till centralen. Och vad upptäckte man då? jo att RFSL tydligen varit ute och afficherat, reklam för demostration mot homofobi imorgon, med tapetklister, det hadde man väll skitit i om de inte hadde satt över (dragit över? satt på?) mina Scandic afficher, så det var bara att gå rundan igen och riva bort, som tur var så hadde deras tapetklister inte hunnit torka.
Varför ihellvette överhuvudtaget använda tapetklister till afficher som gör reklam för ett visst datum, kommunisterna med sina 1maj använder klister också, en evangemangsaffisch ska tejpass upp! då blir den lättare att avlägsna från elskåpen när evangemanget är över, om det limmas så sitter det ju gjutet. Fan, de är säkert rädda att NSF ska gå runt före och riva ned om tejp används.
De verkar iallafall ha noll respekt för andras afficher (RFSL och K, inte NSF), sådant blir man ju bara förbannad över så det blev några extra borttagna som hämnd, dessutom vill man ju att ett elskåp ska vara cleant.

Ja ikväll bir det