2007-07-09

Var i Kristianstad i fredags och inhandlade en vinbrun acaetatkavaj och två slippsar så man hadde fått tillräckligt av glädje den dagen så det blev inget familjentilliander på KB men man partade loss på lördagen istället, the Though på Debaser, Acidsvängde ganska rejält, inhandlade en CDsingel av gruppen Babian på uteserveringen, sen så fortsatte aciden på den såkallade svartklubben vid moinjogatan, kommer inte på vad den heter men det stängde rejält sent. Visst ja, det var ju 070707 i lördags men så fullkommligt var inte början av dagen, skulle köpa ett par vitaflyghandskar på föreingsgatan men då var stället nedlagt sen så var internett utslaget på biblioteket sen köppte man fyra par strumpor på willys men måsste ha tänkt rejält fel eftersom det blev storlek 33, kom fan på senare att man ju har storlek 43 så de strumporna får användas till något annat, man kanske ska limma upp dem någonstans, typ som julstrumpor och lägga något i.

Idag blir det japanskt electronica i skandiaparken, tur att vädret har stabbiliserats.

Deerhoof var inte så jäkla bra i måndags men träffade på revolt64s syster som tydligen hadde fått jobb med övervakningskameror och övervakningskameror är ju alltit coola, synd att länsstyrelsen sa nej till övervakning av rånarstråket. skulle ju vara jävligt shysst om man kunde koppla upp sig på alla övervakningskameror via internett och kolla in när afficherna blir nedrivna.
Jo man hamnade på svartklubb i måndags också och den här gången var det ovanligt trevligt klientel på stället, annars brukar det ju messt vara svindyr öl och krimminella juggoslaver, visserligen var ölen svindyr men det stod enheldel halva öl i lokalen man kunde svepa, ja det blev inget Clientel på tisdagen men man missade antagligen inte så mycket.
Blir att sätta upp afficer i Landskrona imorgon, en landskrona special såattsäga men det kanske blir några i Malmö också om man överlever.