2007-07-31

Jodå, Emmaboda var trevligt som vanligt, nästan ännu trevligare än vanligt, man träffade på folk man träffat förut och sånna man inte träffat förut, dessutom såg man ovanligt många band som dessutom svängde. Seamonster1 dök upp på lördagen, vilket friakonstelationen hadde nämnt tidigare, så man hängde runt ett bra tag, typ fram till DinosaurJR, TonyTiger fick även en pratstund, ja TonyTiger var fan pågång nonstopp och det är jusådetskavara, som kent säger.
Revolt64 spelade där så man sa några ord, träffade även på ScrapesofTape vid vägrenen och sa ännu fler ord. Blev halvcockad när pellebackman dök upp i mörkret, (en känd umeåpunkare, känd i umeå villsäga och vem blir inte det efter ett tag), och blev helcockad när han sa att han spelade i Audionom, när fan hände det? typiskt nog satt man för länge på bajamajjan, som iår verkar ha varit något som inhandlats secondhand i Estland på femtiotalet, så man missade Audionom, men vad fan, sånt händer.
Vaknade upp en av dagarna och hadde tappat glasögonen och yrade runt ett tag tills man träffade på en grabb som man fick ett par engångslinser av, han hadde ungefär lika dålig syn som en själv så de funkade ypperligt, lite svårt att få in dem bara, men det var fan ännu svårare att få ut dem efter att man hittat glasögonen en halvtimme senare, de låg helt enkelt i min högra ficka på skinnrocken, vilket man kände när man skulle ta en cigg.