2007-09-30


Fördommar? skitsnack! Blev av med 5000kr i Lindängen och inte fan va han svensk, satan nu ha man ju bara 350kr kvar, hur i hellvette ska det räcka i en månad?

Borde aldrig ha vännt, borde ha hämmtat sprayen och glidit till värnhem, men man hann ju se Kungen XVI live iallafall, bussen31 gårjutill värhemn direckt från rosengård, senn så blev det fyllecell, jaja, man hann ju se CarlGustaf iallafall, fan vad gråhårig han har blivit.
ja inte blev det något debaser, blev bjuden på bärrs på nått ställe av nånn och sen gled man till deep.


Kom ut från fyllecellen lagomt till noiset på rundgång, efter ett besök på hemköp förståss, det var fan bra, träffade friakonstellationen så vi gled till tangopallatset, hann med en förfesst före med falconbayerkst så vi komm lagomt till MatsBjörk, det var fan tungtdepproacid, inte lika uppsluppet som förut, jävligt bra med andra ord, hann med och dra några bloss på en joint utanför som nånn bjöd på, eller utanför, såg mer ut som en innergård,jaja, det fässte på litegrand och det passar ju yppperligt på inspacebetween, fan HawkWind lirade hela tiden, tog slut vid 03:00 och tänkte gå hem men träffade på några som gick nobbellvägen fram och visstfan var det party på nummer 135, det svängde techno och va trevligt när man stod i kön till toaletten, alliansen vadetnånsomsa, utan reinfellt

Jodå det var ricktigt trevligt på Rundgång, missade tyvärr Ved