2007-09-26
Inte fan hittade man bussen som skulle gå 19:00 från adolfhitlertorg till Brösarp i Lördags så man drog till Inkonst istället där det stod två Canadensiska brudar och rappade, eller nått, tog sissta bussen.

Verkar vara nått intressant på Debaser ikväll, gabber låter ju alltit rätt, men man har ju lektion 9:15 imorgon, fårse om det blir nått sixpack från Lidl.Jodå, ett sjupack tillochmed, googlade lite på rustytrombone (de som ska lira på debaser) och hamnade på dygnetrunt där man upptäckte att det var fullmoonparty9 i stapelbäddsparken, brukar aldrig vara på fullmånen men såg att ett band skulle lira vid 19:00
http://www.myspace.com/sushisuicide1
lät ju helt okej så man drog dit och kollade och det var ju inte helt fel, 7090tal för fulla muggar, undrar om de hadde något merchandisse med sig.


Ja m
an hann ju se skiten på deebaser och det varfan bra skit, komm lite sent men vafan, visade visserligen ansicktet i extranr men alla vetju att PeterParker är Spiderman, men vilka är rustytrombone? Bob Hund? knappast! lär ju Ministry med lite delar laib, ä whatewer, gabber va det då&då pluss gittar (ministry), det bässta var ändå gnidandet på knapparna. Inhandlade en öl och gled ut vid slut, stod och pratade om The Crowe, fan man kan ju pressa döda djur som man gjorde med blommorna i ett album och sen limma upp skiten, nä det är ju spräjjat.


Gled nedåt och utanför HM hörde man sofftjazz och där stod ett vitt får med rävmask plus glasögon,(fan det är ju rödavargenmormor, eller?) thankyou for suporting NON vanlig art, polisbilen bredvid såg ut att vara sugen att slänga en i fyllecell men man är ju nyckter så.