2008-06-27


Besökte Sopstationen i onsdags och hittade en storrutig 70-tals kavaj för 10kr, jäkligt bra pris, hadde tillochmed kunnat lägga ut 50kr. Blev en blå Lacoste pike för en tia också, köpte den enbart för märket. Ja och lite musik måsste man ju hamed sig före man lämnar stället så det blev fyra kassetband med Carpenters, Commodores, SallyOldfield och en Hawaikasset, de hadde fått in en bunt videoband också, messt vanliga svennsonsfilmer men hittade iallafall The Gate, ska tydligen likna poltergeist.
I torsdags kollade man in Erikshjälpen i Lund och hittade en jäkla cool Vinson jacka, tyvärr var den för stor, stod ett tag och funderade över en Hultsfreds T-shirt från 1989, man var ju där och såg Laibach, Overlords, White Stains och lite annat, dessutom var halva Umeå på campingen, skulle ju passa bra att dra till Hultsfred nässta år med den på sig, men man la ned tanken, T-shirten var så jävla ful och storlek XL, dessutom gick den på hutlösa 20kr.
Åkte även förbi Åkarps Erikshjälp, fanns inget av intresse men man snodde en Solstollarna T-shirt för 20kr iallafall, snygg logga.


Onsdagen bjöd även på en runda till Willys, snabbkaffe är så jävla gott och sen går det ju att sniffa också, 22kr är ett bra pris, Näskaffe går ju på 35kr.