2008-06-11


Ja man kom iväg till Köpenhamn i fredags och såg en heldel band, fanns ju ingen camping man kunde sitta och partajja på så det blev att springa till de olika 7eleven istället och inhandla starköl, väldigt stark öl, var ju en ny ettikett på årgångsölen.

Ja sen blev det lördag, hur det nu hände, och man beslutade att vara kvar och se fler band och tog ut en hundring, banden började först vid 16 tiden så det blev en runda till Netto.
Var jävligt dummt att stanna kvar visade det sig eftersom man blev utslängd och avklippt armbandet efter typ två band, och en del öl, men tiden var ju lagom att dra till Malmö och Spacebetwen, råkade trycka lite fel på biljetautomaten så det blev en biljett via helsingör/helsingborg för 50kr mer, de pengarna fick man ju inte tillbaka.
Kom till Space och hann se BJörk&vänner, blev erbjuden en filmroll före man överhuvudtaget hann fram till space, fårse hur det blir med det, det bjöds även på ett performance och det är ju aldrig helt fel, ja och på spaceAmore flöt det på som det brukar, kända ansikten överallt och jävligt trevligt med andra ord, tur man blev utslängt från Vesterbro.
När det stängde så gled man över till Industrigatan20 och fortsatte, verkar bli det nya stället att vara på då&då, stänger ju lagomt vid 07 tiden.Bobby? är inte han död.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja och sedan blev det LÖRDAG