2007-03-01


Ja nu är man tillräckligt nyckter för att dricka några folköl och dra till grängesbergsgatan, för som det står på malmöhardcores sida:

MANIFESTO JUKEBOX (fin)
Finsk emotionell punkrock när den är som bäst, finlands oslipade diamant!

NITAD (sthlm)
svensk skitig jävla punk, ja du vet dom kan det där!

INSURGENT KID (umeå)
Hardcore à la den gamla skolan

DITT FEL! (malmö)
punk som ebba villa ha det. det är deras första spelning, och det är DITT
FEL om du missar den!

Fan man brännde 150kr för tre 33cl flasköl på Inkonst igår, man får ju för hellvette 60st burgenpils på Lidl för den summan! tur man får ta in öl på grängesberg, men de är åandrasidan inte lika hutlöst dyra på starkölen.

Jodå det svängde på grängesberg, komm igång efter några Slotts starköl (för 20kr st) Finnarna emosvängde fan bässt, men så var de ju också sisst. Umeå sångaren hadde på sig en tröjja som fan såg ut som det ypperliga märket Ivanhoe, gick närmre för att kolla men det var något märke som började på S.
Inhandlade en T-shirt med nitad för en hundring, uppochnedvänd dödskalle med tillhörande satanskors, smakfullt. Träffade på IDK erika, trodde fan inte hon var hardcorepunkare, kom dessutom från Borlänge, (eller om det var Falun, Dalarna åtminnstonne) man fick direckta minnesbilder från Dalarocken 1996 men kom fan inte på vad samhället efter Säter heter där de trycker böcker. Yrade runt på Lantmannagatat och Lönngatan och var fan tvungen att fråga åt vilket håll södervärn låg, roligt att gå villse, försökte även göra det i Karlstad och har fan för mig att man lyckades en gång.