2007-03-27


Tur att man redan sett JeansTeam och Pluxus, det var ju idag de spelar i Lund och man orkar fan inte dra dit, skulle dessutom bli för tight eftersom lektionen slutar 21:00, och för att inte tala om att det är ett evangemang på Inkonst ikväll också så. Blir ju betydligt närmre, men även det tight så starköl krävs.
http://www.myspace.com/bustonpops
http://www.myspace.com/thedigitalvoicereverbs
och nått hipphopp från stockholm som inte låter alltför intressant, om de spelar sisst så kommer man ju tidigt hem iochförsig, om nu det skulle vara särskilt possitivt villsäga.
http://www.cleomusic.se/
Satan, man köpte tillochmed en CD av cleo, var nog ganska packad, det lät ju bra live, men det kanske även berodde på att frågan om någon är från Norrland dök upp på scenen så man skrek Umeå förståss vilket det även visade sig cleo var så vad fan.
De andra två banden var superbba vilket man redan visste, han dock bara se enochenhalv låt med digitalvoicereverb, men så drog de ju bara fyra låtar också tydligen. Hur många var publiken? ja inte var det mer än 10 perssoner på stället, nytt reckord med andra ord.