2007-03-30


Typiskt, vad fan ska man välja ikväll då? hadde planerat Familjen på Jeriko
http://www.myspace.com/familjen
men tydligen är det skön 70-talsrock på Bodoni också
http://www.myspace.com/dexterjonescircusorchestra och nått engelskt
http://www.josiahrock.co.uk/
ja kläderna man har på sig passar nog på båda ställena, kanske skulle var lite mera svart på bodoni iochförsig.
Näfan, nu drar man till cirkulations och whuteringheigs och kollar in utställningarna, sedan har ett beslut nog dykt upp.


Visstfan blir det Familjen.
Cool utställning på Whuthering! typ CrocodileDunde med kokks (det var bara mazetti florsocker), stod tillochmed och språkade med (kommer inte på någon synonym, konstnären låter för prettantiöst och producent är ju film) han fick iallafall en flyer och man själv fick en, dock utan internettadress eftersom det var foton (kommer att tänka på bandet goldenkanine som ochså använder foton, men där var ju adressen med, den stod på toarullens nedhäng (ja någon satt och sket) men man har ju missat bägge två gånger de spelade, typ metro var väl en söndag och på Bodoni så var man ju på sydskånskanationen, hoppas det kommer fler chanser. Whatewer, nu pratar man ju om whutering, fan, det såg ut som något auborginerna dricker (och finnarna såklart)(vernisagespriten alltså) men det smakade gudomligt.
Ja och på cirkulations så var det ritat på de fyra väggarna som en lägenhet, såg dock inte ut som lägenheter man själv har bott i, mera svennson, typ med barn, egna barn alltså.
Fotade lite streetart, vad fan det nu är, det blev en blå PUSH DAKOTA också.

ja man lägger väl in CrocodileDundis flyer ochså, men den var ju bara en tavla, resten var ju röjj!

Nä nu är det dags att gå om inte alarmet ska gå.

Tyckte faktigst Familjen svängde bättre på kontoret men man inhandlade självklart en CD. det bjöds även på valfri hybris cd vid ingången så man valde Vapnet, kommer fan inte ihåg vart i Östersund thomegränd ligger. Drog till Deep där det var synth.