2007-08-02


Blir inget augustibuller, emmaboda har först nu börjat släppa så man kom på att även slagsmålklubben satt man och snackade Berlin med, iallafall enfemtedel och man upptäckte det först efter en halvtimme (eller nått), de andra delarna sprang runt här och där och Unni (kommer inte på vilket band) träffade man på typ varje dag.
Även norbergkarlstad snubblade man över, han hadde tydligen flyttat till Göteborg (eller nått).
Ja Jävlar, och plöttsligt var E-tuna bandet Flowmytears man såg på formanova där på skoggsscenen, de hadde inte hunnit släppa något nytt sa de, eller hon, eller han.

Ja man kommer säker på något mer om Emmaboda men igår drog man iallafall till Båstad efter föreläsningen i Lund, det var lillafilmfestivalen och det stod americanunderground på shemat den dagen, missade första passet men Camp delen var superb, hellst SinsoftheFleshapoids.
Tredje passet var inte mycket att hänga i gran, bara en massa lituanien bilder av någon bondfamilj från femtiotalet, det var tur att kameran skakade hela tiden annars hadde man sommnat.
Ja och sen blev det gunvor nelson, i första filmen låg nån gravid kvinna och födde, det var tydligen trendigt på 70-talet att filma ungar som kommer ut ur tjocka magar,sägs vara vackert, själv satt man messt och tänkte på pregnantsexporrfilmerna och de är ju inte smakfulla om man säger så, ville messt vrida huvudet av ungen när skallen stack fram, då hadde det blivit lite action iallafall.
Har sett en jäkla massa ko födslar inreallife och de svänger åttiåtta gånger mer.
Men filmen efter av gunvor var dessto bättre, en tjej på nio år och ett minimalteckno sound (som Steve Reich stod för), var som en enda lång cool halvsofft technovideo, klart skönt. Den sissta var inte heller dålig, den visade ett träd.
Tyvärr var man tvungen att gå för att inte missa sissta tåget till Malmö så man han bara se fyra minuter av Peter Tscherkassky, måsste fan kolla upp om hans verk finns på internett.

Ja och i tisdags köpte man bananer på Lidl och hon i kassan som brukar köra Charles Bronson stilen (stoneface) sa "ingen öl idag", undrar om det var trevlighet eller "Jasså ditt fyllo, du äter också".

Kanske blir en tripp till Trelleborg idag och kolla in ericshjälpen.

Såg nyss på kvittot att det står kollonial ätbart 3.00, vette fan om tändstickor är ätbara.