2008-03-07Monostereo på Rundgång, senn vettefan om det blir debaser med Tv-spelselectronica eller Inkonst med ZombieZombie, suicidepsyk, sitter här med burgenpils och blir filmad av kriSSt
Det blev Zombie, monostereo svängde så man inhandlade platta, fattades 10kr men det gick ändå. Sen måsste fredagen flytit på som vanligt, man köppte tydligen ett sixpack Odin vid värnhem klockan tio på lördags morgonen, vars var man före?
Blev iallafall ingen sömn eftersom filmingen fortsatte i rummet sedan gick vi till Rundgång och kollade in LibraryTapes, sedan gled man till Hemköp och köpte öl och träffade Elftorp utanför Bodoni, man gled in (med ölpåsen) och såg kvinnokören för att sedan gå till Rundgång igen.
Pressasa isig ölen och han lagomt till Inkonst för att slänga sig in i 64Revolt, sedan földe Soviac som kändes bättre än förra gången men man var ju så pass salongsberusad att tillochmed hiphoprappet med två USAkvinnor kändes bra.
Hamnade på Bodoni igen eftersom en förredetta Umeåbo skulle bjuda på en öl och det säger man ju aldrig nej till, träffade även straigtedper, en förredetta Östersundsbo, som drack, javad? ingen alkohol iallafall, men det funkade ju ändå.
Hakade på något gäng men fick inte uppleva den efterfessten särskilt länge, om det nu var någon efterfesst villsäga, före man fick gå.
Missade Friakonstelationen på Söndagen, de spelade 14:00 på Krets och man vaknade med kläderna 16:00, så det varjukört, Blev iallfall en slutfilming när man sätter upp lite afficher.

Just det, i torsdags såg man sheasheashe på smak vilket var fint även fasst folk stod och snackade, där skulle ett sådant fult ord som respekt passat bra in. Fanns tyvärr ingen platta att införskaffa.