2008-03-17Jo man hann till debaser före 22:00 i Lördags, den här gången var det noll kö och typ femton personer där inne, men folk droppade in såsmåningom så man slapp stå själv i rökavdelningen och dra isig sina mentholcigg, på debaser är det jusst bara rökavdelningen det är lönt att befinna sig på, där kan man snacka Rambo och Marvel pluss Kvinnofängelset samtidigt som man tigger drickbart, ölen är svindyr påstället.
Ja när banden spelar så måsste man ju gå in förståss, Pikko drog ett halvväldigt korrt sett men det som bjöds twinpeakade på i bush anda (inte george) måsste köpa platta om det finns, man frågade aldrig utan gick ut direkt till rökavd och snackade AndraAvenyn och annat intelektuellt, nånn gillade inte min tanke att skaffa samma tatuering som Magneto, sa att det skulle vara smaklöst och visa en dissrespekt inför förintellsen med stort f, perfeckt med andra ord.
Numero svängde också men man ska inte skaffa plattan, stod och tänkte på franskmusik såsom Indochine, PlasticBertrant och Vannessa Paradis men kom på att bandet var från Canada och började tänka på Junior Boys.
Visst fan, PlasticBertrand är ju från Belgien precis som Front 242 vilka man också började tänka på tack vare keyboardistens solglasögon, typiska Front.

Lämnade stället när bandet slutade och hittade meddetsamma en Haribou och PripsBlå, ja man behövde inte gå många meter för att hitta nässta öl heller, stod på bergsgatan där lundbussen stannar och pratade om Pripsblås nya logga som ser för jävlig ut, gick några steg upput mot campusfalafel och fann en corona och nått annat märke, drack dem samtidigt som man snackade med en svarttaxichauför som försökte fixa kunder, klockan var bara 02:00 så det gick ju inte så bra, det är ju först vid femtiden när ställena stänger folk vill åka bil.
Det var ganska bra drag där man stod, behövde aldrig röra mig de tio stegen upp till KB, fick visserligen inte hänga på till nått födelsedagskalas men vafan, man kan ju inte vara överallt.
Hängde på tjugo steg nedåt istället till ett ställe med två elorglar, den ena stoltserade med NilsDackespartyorgelvinylplatta, han som bodde där sa att man varit där förut, inte helt omöjligt, inne på toalettet låg det iallafall två stycken X-Men tidningar från 1992, vi drack några Odin, rökte egyptiska cigg och plötsligt var klockan sju och jävligt dimmigt ute, en ricktig vampyrdimma.