2008-03-01

Ja inte i hellvette har något socialbidrag dykt upp så Göteborg kan man se i himmler efter.
Monogatari spelar på Rundgång ikväll, måsste medandraord hitta en jäkla massa petflaskor för att fåihop till öl och nu är dessutom Lidl stängt, där kan man ju handla öl styckevis för 3kr och slippa skrapa ihop 42kr för två sixpack på Hemköp.

Ja och på debaser är det gratis före 22:00, Yeasayer pluss mixtapes & cellmates lirar där, men det blir väl som förra lördagen, SATAN! man missade Client! stod för länge på ystadsvägen och pratade screentryck och fick springa till debaser, var där före 22:00 men vad fan hjälpte det när det var världens värssta kö, ställde tillbaka min 91:an klocka men den gick inte hon vid kassan på och någon hundring fick man inte låna heller, jävla skitockså!
Gled in på vinylbaren, gled ut från vinylbaren och träffade någon tjej som skulle till Adelgatan, hängde på och där var det Techno, jäkligt litet ställe måsste man säga men det lasrades, dunkade och knorrades rejält och storleken har ju ingen betydelse, var visserligen tvungen att hänga upp jackan och där gick ju den sissta tjugan.
Tänkte dra till Deep men visade någon grabb vägen till Södervärn och hamnade på vinylbaren igen, ja man hamnade ju tillochmed på KB.
Hängde på nått falafellställe.

Nä det blev inga öl den här helgen, blev fem siegarettfimpar och två och enhalv låt av monogatari iallafall, före man drog hem och såg Ridick med VinDiesel (eller vad han heter) tur att det låg en påse linser i skåpet.