2008-04-18

Svenska Kyrkan söker visst krematoriumpersonal, hade ju varit perfekt att tessta det jobbet, bra tillgång till performance matterial såattsäga, helt iklass med kalvfostren man tog med sig från Scan uppe i Umeå när man jobbade där.
Ofan, de kräver visst B-körkort, varför då? ska man köra omkring med liken på sightseeing eller är det mobila krematorium vi pratar om? ja då kan man ju plocka upp alla nedskjutna i Malmö och bränna direkt, whatever, mitt körkort är ju ändå indraget för tillfället så där sket det sig.


Vadihellvette! gick upp till Mobilia för att inhandla tapetklister och då verkar de jävlarna ha slutat sälja Nordsjöpullvret, butiksbiträdet sa tillochmed att de aldrig har haft det, men hon måsste ha varit praktikant, det enda de hadde var nått jävla dyrt lyxpullver från casco som bara räcker två rundor så man drog därifrån i vrede.
Kollade på Clasohlssons men deras pullver hadde tyligen utgått och det enda som fanns var färdigblandat, vem fan köper färdigblandat, hur osmidigt somhellst.

Nu är man ju nässtan tvungen att dränka sina sorger i folköl och dra till Bodoni ikväll. Man drog ju aldrig till metro och kollade in Lur och SisstaSekunden pluss CDCP kanske svänger efter en runda på Lidl.

Passade iallafall på att fota lite under vandringen, hittade lite pärlplattor och annat smått&gott.


Näfan, man skiter i att dra till Bodoni, är inte sugen på punk och folkölen finns ju kvar till bättre elektroniska tider.
Drar till Hemköp och köper några burkar vita bönor istället.