2008-04-02

Tvivlar på att sökajobbkursen ger något jobb, men det kan ju vara trevligt ändå.
Har inte fått något brev från soc om utbetalning men kollade kontott ändå, och vad får man se, jo tydligen har pengar kommit in redan förra onsdagen, spelar visserligen ingen roll, det var ju gratis inträde i lördags och folk bjöd friskt på ölklunkar, inte helt fel.
Kom lite sent till amore men hann ändå sehöra lite flexiboard, eller ganska mycket. Gled omkring och var social så mycket som hanns, ville ju inte missa något live, ute fanns det en brasa så festivalstämmning infann sig tillochmed.
Hoppade upp och frågade om Mindcontrolhandsplatta fanns till försäljning, men icket, livet skulle börja om två minuter men liksförbannat gick man ut, rökte cigg och snackade skit så man hann bara se en låt, var visserligen tydligen bara tre eller fyra låtar före men ändå, så jävla idiotiskt, man gjorde ju samma sak på studenterhuset, det är enda nackdelen med rökförbudet inomhus att man fasstnar utomhus och missar bandet.

Nåväl, NOS missades inte och det svängde, Amore stängde 03:00, utanför letades efterfesst och man hamnade tillslut på Värnhem hos den polske AntonLavey med den shySSta skivsammlingen, höllpå rätt länge, blev ju söndagdag så man gick över till Coop och köpte ett sixpack,
har fan förmig att man försökte få smaka brännvin av A-lagarna också. Drog iallafall tillbaka till skolan och inväntade afficheringstid, kändes lagomt vid 21 tiden, fanvet vad man gjorde framför datorn fram till dess, har visserligen förmig att man vaknade under datorbordet, måsste ha tvärvilat.


Ikväll ska man iallafall kolla in Monogatari PåBesök, förhoppningsvis hinner man sefler låtar än på Rundgång,
sen glider man över till Bodoni för The Meaner
Jodå, det blev en bunnt låtar påbesök och inhandlad platta (tog en autograf tillochmed) före bodoni.
Meaner hadde inget att sälja och inte förakterna heller så man la pengarna på en guinnes istället, måsste fan ha varit folkölguinnes, betydligt krafftigare smak på KB.