2009-03-05

Lite less på Menthol så man uppgraderar.

Lund ikväll, Animalcollective med ett danskband som värmare Allemedballonerogterrasser jäkligt långt namn men låter ju riktigt fint, får se till att inte missa med andra ord, blir nog en CD innhandling också. T-shirt kanske?Förra gången (Söndag) man var i Lund så blev det ju både T&CD, ja man får ju ingett kvitto vid Merchandise inköp så det är lika bra att fota.Ja och här kanske det kommer mera, ja kanske tillochmed ett Hemköpkvitto från Lund,
Smallville har slutat gå på 3:an istället är det Charmed men de avsnitten har man ju sett, iallafall det som var igår. På 6:an är LexLuthor & c/o iallafall kvar. 162 avsnitt är ändå inte överdrivet mycket, kvinnofängelsett slog det med råge.


Jofan, man hann se Danskarna och sen stå ibaren en jävla tid för att få glasflask överfört till plastmugg, beställde iallfall en sortguld, guinnes innehåller ju fisk.
Folk hadde kommit från när%fjärran för att se animalcollectiv som var helt okej, iallafall på sluten, imitten stod man och snackade Borås med några cigg&öl, Jönköping nämdes lite i förbifarten där inne, ja och Köpenhamn var hela vägen till Malmö, fanns bara vinyl i merchandisen så det fick bli så, varför ihellvette har de aldrig påse? visst en CD fårmanju in i fickan, och kassetband får man in varssomhellst, men vinyl? Blir fan att fixa en stor ficka på ryggen.

Och vars fan finns det egna nummret på mobilen? döda Hailebop eller iallfall Nokia, de borde ha nöjjt sig med gummistövlarna, jävligt snygga orienteringskor fakktisst.

Annars var det fredagsstämmning på Mejjerit så det blir väll torsdagsstämmning imorgon medandraord