2009-03-30

Noisade ljud på Skåneskonstförening ikväll.

BLUE SABBATH BLACK FIJI (FRA/SCO)

INCESTHORA (SKÅNE)

kan det vara Elisabeth Fritzl månne?Jodå, incesthoran svängde både med stol och järnskrot, vardetinte en metallgittar från början också, kändes som på Swedenrock men där var man ju inte utan på Skåneskonstförening som hädanefter enbart säljer folköl, lagligt är det visst, men sålängedet är 3.5or från Lidl så kan det vara värt, smakar juförfan starköl, iallfall om man jämför med Nobelanern 2.8.
Ja man tänkte både på GudsSöner och tidiga SPK tillslut så det blev lätt en platta.

Ballackfijji hadde rejäla gittarmattor med en rejäl ljudvolym, lite kort dock, de hadde tydligen varit i Köpenhamn igår sahan och sålt slut på plattorna, lygten hette det med en bunt band till, varför i helvette var man inte där? jo man kände ju inte till det hela, typiskt, blir kanske att dra dit på lördag och kolla in stället i stället.
Det räcker tydligen inte med coldmeatindustry för att få reda på spelningar, Hansonrecords verkar ju vara vara, kan det vara Hansonbrothers som tröttnat på ombapp och vill ha lite hårdare tag?

Hadde inga mynt kvar så man var tvungen att växla på centralstationens växelautomat, två muggar KKKkaffe skadar ju inte före bussen, blir nog en goldfieldmentholcigg också.

Hellvette också! köpte ju förköp till norbergsgatansingsang den 11:e ikväll, detvardär mynten gick åt, och komm jusst på att då är det ju tinitusfestivalen uppe i Stockholm, men man kanske hinner klona sig själv innan dess.