2009-06-07

Blev inget sett&hört igår lördag och inga folköl heller medandraord men då orkar man ju med Cocoroise idag på KB istället, satan vad dyrt inträde, 200kr!
Visserligen kostar NitzerEbb 355kr så det kanske inte är så dyrt trotts allt.


Jofan, cocoros var sköna, inhandlade en snakebite före, tyckte det passade.
Små irriterande med en grabb framför med ryggsäck, varför har man ryggsäck inne på KB? men det var inte så farligt, fick två rejäla halvöl efter två tredjedelar, danpark, öl? visst det skadar inte, två öl? vafan det är ju söndag, lät kanske inte så tacksammt men de satt fint, från rundgångsjameslast om man inte har helt fel, såg inte så bra eftersom man hade gröntonade påsig och de är fan för mörka att ha inomhus men vad kan man göra när de rena krossades i fredags.

Hittade merchhörnan, en platta ville man ju hamedsig och det blev fan tillochmed en T-shirt, harju lovat mig själv att det inte ska bli fler spelnings t-shirts, har ju så jävla många redan, de måsste ju användas också, men den var alldeles för snygg för att undvika, fanns inte i herr Smal så det fick bli en tjejXL.
Råkade peka på vinylplattan fasst man ville ha CD så det blev vinyl, så jäkla jobbigt att sätta på och vända men det är ju mer bild för pengarna visserligen.