2009-06-05


Ska försöka komma in på debaser och kolla theLegends och nått krazyfransktbaldhead ikväll, men innan dess hinner man upp till bragegatan för KHM vernisage och kanske en repa förbi studioseved för dödvatten.
Senare deep där det Nitzerebbats och om inte så är det bastechno på Utkanten.
Bra Falcon pris på Netto och man spelar såklart in Smalville, fårjuintemissas

Jo man hann upp till studioseved och köpa LarsKrantz dödvatten men då infann sig ett litet problem, man kunde ju inte gåomkring med den under kvällen, lär ju ha tappatts både en och två gånger innan slutet och om man drog tillbaka till K3 och lämmnade skulle man komma försent till debaser där det var gratis inträde före 22.
Valde det andra alternativet och betalade 80kr i ingången, theLegends var alright och baldheads svängde, inga plattor inköpta dock. Ja annars var det överlag trevligt folk där vilket man inte kunde säga om Deep dit man drog sedan.

Ockej, det var visserligen bara en person som blev våldsamm inne på rökrummet och försökte bryta av mig tummen och när inte det lyckades bröt han sönder mina glasögon istället, sa nått om att hans farmor var jude och inte gillade ZyklonB burkar, nähä, är det roligare att bli halvblind kanske?
Nåja, stället stängde ändå då så man tog bussen till Q8 och köpte cigg.