2007-09-21


Det var ju en jävla miss igår att dra till Signal, skulle snackas terrorism och visst gjordes det det men det var ju störtomöjligt att greppa ett skit och ändå kan man engelska, och inte i helvette blir det bättre när man tänker på att det var LeifElgren och PerThörn performance samtidigt på Inkonst, man måsste ju ha fått hjärnsläpp när man valde signal istället.Tänkte på det imorrse och fick ångest och ångesten släpper ju om man kollar in lite secondhands kläder på Emmaus, eller vänta, då får man ju ångest över att kläderna som ser coola ut är för stora och sen så finns det ju halvcoola kläder men de är för dyra och sen så har man ju en jävla massa kläder redan och som om inte det skulle vara nog så hamnar man vid vinylbacken och köper med sig en bunt vinyl man redan ägt en gång och aldrig kommer att lyssna på, men i Sandra plattan följde en poster med iallafall, sen så blev det 2Donnasummer och en adolfFalk pluss Dianaross och man kunde ju inte låta bli Factory, Efter plugget! och det är ju snart, det fixar sig alltit.
Iallafall så var 80-tals Ivanhoen för stor men det hadde ju gått att sy in om den inte hadde varit så jävla dyr 175kr, hittade en gul blå och vit 70-tals tröjja på bra pris men det hängde lite väl mycket unter armhållorna så det fick vara, såg en randig ivanhoe och tänkte den har man ju redan men det hadde man inte, den man har är invertet, kanske ska köpa den om den är kvar på söndag när man ändå ska dit igen och kolla in 4 kronors lådorna, idag var det 9 kronor, visserligen verkar det messt vara Dam (inte Dan) kläder men man har ju hittat användbart där förut, Levis 501orna tex.

Såg också en mickemus och mimmitröjja och undrade om det var orginal 80-tal, den var Large så man provade den aldrig men så dyker brodern till bandet man inte kommer ihåg vad de heter, träffade keybordisten på festivalen utanför Borås man inte heller kommer ihåg vad den hette. Iallafall så blev broder intresserad av tröjjan och då tänkte man ett varv till men han måsste ha köpt den för den var bortta när man kollade en andra gång, hadde även inhandlat en Art of Noise och det visar ju vilka plattor som fanns, rent 80-tal, tillochmed depechemode och gina jacobi såg man ju på draggen så den plattan ligger väl på dovamyran, inhandlade dock inte, man vill ju inte bli alltför nostalgisk.


Hadde tänk dra lite mer om förra lördagens Köpenhamns tripp men lägger det här nere istället. Blir fan senare klockan börjar bli mycket.

Ikväll är det Subbinflyttfest på Värnhem, förhoppningsvis är det drag så man slipper sitta i ett hörn och suga på folkölen, men är det inte drag så drar man till Jeriko (i malmö, inte Göteborgs Kristliga Studenthem) och kollar in kommer fan inte ihåg vad det var men det är typ slowtec
Ja nu hittar man det
http://www.myspace.com/boeoeskaelstigen

Fan vet om det blir en länk, blir det i den nya blogger, och blev det förihellvette förut också! kan man bara inte låta en bra sak vara? varför måsstes det uppdateras hela jävla tiden?