2007-09-06

Näfan, det var ju inte Apparat som lät blodyvallentin (låter mer dancesoft), det är ju LKWRM, en annan platta man fått gratis och ikväll blir det Printer på Metro, ännu en platta man fått gratis, grattis!

Ut och fota lite streetart, varju ett tag senn, lika bra att fota sitt eget sammtidigt, var en TinTin runda igårkväll och Vilkshundarna (som JudiskaFörsamlingen polisanmält) sitter väl kvar.Javisstfan satt hundarna kvar men de var övertushade, helt garanterat de två vita grabbarna man såg stod framåtlutade framför ett elskåp igårkväll, de hadde väll helt enkelt läst sydsvenskan och beslutat sig för att idka Cenzur, fan, tillochmed på elskåpen är LarsVilks Ovälkommen, nåja, de fick ju vara orörda i 6 dagar iallafall, måsste fan göra en annan version och dra till Trelleborg.

Hittade iallafall tre upplimmade tavlor man fotade, jäkligt ambitiöst gjort måsste man säga (ja tavlorna, inte att man hittade dem) fan vet vem som gjort dem, kommer att lägga upp bildern på fotolog inom sinomm tid och atspace är det väll daggs att uppdatera också, men Arklöv har ännu inte hittat elskåpen.

Sitter och lyssnar på Danskpsykedelika, jävligtbra måsste man säga, svampaffichen man fick på formanova passar ju jäkligt bra in, fanvet hur man ska kunna toppa det, måsste nässtan bli i färg (Kent låt).

Nä nu är det dags att pissa ut burgenpilsen och plocka en fimp, nävisstja, man har ju ett oöppnat paket Balance i fickan.


http://www.myspace.com/tothedeathbaby
http://www.myspace.com/lesapreslamoursonnes
http://www.myspace.com/betaclubrecords

Vafan! blev ju en garagelåt plöttsligt, inte min kopp av te(röd), men somtur tog psykedelian över, påtalomdet så verkar ju A2 jävligt intresannt, det nya Katt såattsäga men med det lilla extra, eller det stora extra kanske man ska säga.