2007-09-28


Vadihellvette! är det för skit med photoshop? går inte att hämmta bilder från sitt eget så man är tvungen att lägga skiten på skrivbordet och då försvinner det ju när man loggar ut, det skulle ju inte vara några problem men nu glömmde man slänga tillbaka det till sitt eget, satan också! debasertatueringen på handen man scannade sågju hur coolutsomhellst.

Jaja, man får väll en ny ikväll, Titts of Death står på programmet, kanske för mycket rock och för lite synth, vadfanvetman, finns ju inga direckta alternativ, ska va Inkonst isåfall där det är mulltiart, både musikteaterbild untsowajter, sen blir det neostalgicka, man har ju rätta kläder till vädret.

Förhoppningsvis blir det spray&limm på Värnhem före kungen XVI kommer 10:15, fan man kanske tillochmed skulle varadär och se Carl Gustaf, har aldrig sett honom live, men att komma utklädd som Älg är nog inte att rekkomendera nu i älgmördartider.

Var i Trelleborg i måndags och limmade upp en bunt afficher, trelleborg verkar bestå av en enda gågata och det är ju fint, då går det snabbt med limmandet.