2006-12-09


Biosphere var sjuk så rumppistol tog över, men det spelade ingen roll, ljudet var så jävla lågt ändå, men va fan, klientelet var ju helt okej, verkade som precis varenda jävel visste vad man hette (och fortfarande gör). Men någon efterfesst med Missljud hittade man inte och sissta tåget gick, men då var det ju bara att ta bussen så man hann ju med de sissta två timmarna på deep, Mute kväll så depechemode hördes både här och där. Hammnade i oxie, eller jävligt långt ut iallafall, nått villaområde och leriga åkrar utanför så skorna ser jävligt crusstiga ut såattsäga, men julöl i 33cl burk fanns ju så det svängde, undrar var föräldrarna var, de kanske tillochmed hadde diggat James Last, ja jävlar! stod ju en Last vinyl på Smålands toalett ju! så jävla coolt.
Ja och idag är det Lördag, blir fan grängesbärg 14, såg två perrs på Lidl som skulle dit, ojea! skåll!

Ja och inte ihellvette kollades tåg biljetten igår heller, men det var nånn medelålders som la en spya, trodde fan att någon hadde öppnat en danskost, lucktade fint såattsäga, ja han blev avslängd i Burlöv, satan, tänk om det var Helsingborgs slutstationen som det skulles till, Burlöv är inte Helsingborg såattsäga.
Jajävlar, grabben (med sällskap) diggade YoyBlackEmperor, och blev fan halv imponerad när man sa att det sågs på Emmaboda, hadde tydligen aldrig varit där.

Fan det svänger ju!
myspace.com/outlastlkpgmyspace.com/hjertestopmyspace.com/fuckwitheyesmyspace.com/paddieoo