2006-12-19


Lika bra att besöka Inkonst ikväll och kolla in http://www.tafra.co.uk/ och surfrockarna Maeds Dominos, de svängde iallafall på Siesta har man ett svagt minne av, köppte ju tillockmed platta.
Ja och i fredags kan man ju inte påstå att inkonst var fullsatt, snarare heltomt, spelade ingen roll hur länge banden väntade, så till slut drog de igång iallafall, inte helt fel. Råkade träffa på någon från the Ark före (fattade man sen) som man gick och fyllesnackade med före Cooppantningen.
Missade tyvär live:t på deep, men det var väl drag där som vanligt, träffade på home sweet home som vanligt.
Hamnade på någon efterfest har man för sig, det var någon som hade bott i Tidaholm, eller snarare på Helliden (och det var inte anders). Hamnade på Nobelvägen och det var Lördag.

Jaha, bussarna vägrade gå från valdermarsro så man fick gå själv till Värnhem för att ta buss till Lund, ElectricCristmas. Såg tre band och blev sedan utslängd, ett jävla sätt egentligen, för inga pengar fick man ju tillbaka direkt, headlinarna var ju ospelat, men man har nog sett det förut så det var väl ingen större skada skedd. Tog buss tillbaka till Malmö och träffade på någon sleazare på 7an som bjöd på Explorer så söndagen var extra bakfull såattsäga.

Blir högst fyra folköl ikväll, det är ju tisdag.

Ja just det, de har tydligen tagit en till där nere i england, fan, han var närmare femtio så man får väl hoppas på myspace Tom.